| Tytuł: | opalanie natryskowe |
| Autor: | ślubna 7.9.2011, 16:05 |
| Jestem w 9 tyg ciąży, za miesiąc mam ślub i chciałabym mieć ładną opalenizną. Jedyną formą opalania jaka mi teraz zostaje to opalanie natryskowe. Chciałabym wiedzieć czy warto wydać na takie coś pieniądze i ile utrzymuje się opalenizna, no i czy to nie jet tak jak z samoopalaczem? | |
Balsam
Balsamy są to wydzieliny roślin, w większej mierze drzew. Są one roztworami żywic dostępnych w olejkach eterycznych. Stosuje się w przemyśle kosmetycznym do pielęgnacji włosów i ciała. Swoje zastosowanie mają również w przemyśle farmaceutycznym.
Ciało człowieka jest złożone z wielu różnych układów oraz zmysłów, dzięki którym może funkcjonować. Człowiek jest najinteligentniejszą istotą - ma dobrze rozwinięty mózg, tym się różni od zwierząt.
Samoopalacz
Po pierwsze i najważniejsze, powinnaś przygotować swoją skórę na kilka dni przed tym, jak zaaplikujesz samoopalacz. Należy złuszczyć martwy naskórek (najlepiej zrobić to w wannie lub pod prysznicem), ze szczególnym uwzględnieniem łokci i kolan, gdzie jest on twardszy, a w razie użycia samoopalacza skóra wyglądałaby nienaturalnie.